Sofia Vähäjylkkä: Det blir en socionom av mig också

tisdag 4 juni 2019

Det blir en socionom av mig också

Vaknade med låg feber och dov huvudvärk idag. Hade möte med min lärare klockan två och mina hem- och bilnycklar ligger i Mockfjärd så jag fick helt enkelt pallra mig upp till skolan till fots. Det gick bra som tur var och jag kände mig inte särskilt mycket sämre av det förutom att jag inte är överdrivet pigg i kroppen.

Mötet gick bra. Vi gick igenom hur resten av min skolgång kommer att se ut. Istället för att bli klar till strax efter jul så kommer jag istället att vara klar i mitten på hösten 2020. Det är så klart tråkigt att inte få ta examen med min klass som jag trivts så otroligt bra med, men samtidigt är jag tacksam över hur bra allt löst sig och att de lagt tid på skolan att pussla ihop allting för mig. En termin och två kurser extra kommer det att ta och det känns okej. Ibland kommer livet emellan helt enkelt och det kunde ha blivit betydligt körigare om det inte var så att kurserna för de som går året under gjordes om och placerades i andra terminer. Där hade jag ren tur!

Nu ska jag värma på schnitzel från igår och vänta på att Daniel kommer hem från jobbet.


Två bilder jag blivit nöjd med efter de första turerna med nya kameran :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)