Sofia Vähäjylkkä: Burgare och klasshäng

onsdag 5 juni 2019

Burgare och klasshäng

Onsdagen är kommen och febern verkar ha gjort comeback då det är tredje dagen i rad som den härjar. Jag är inte överdrivet påverkad av den mer än att jag är varm och svettas, därför tänker jag ändå åka till Lovisa i eftermiddag/kväll för att hänga med klassisarna efter deras sista skoldag innan sommaren. Har saknat så många så det ska bli kul att catcha upp.

Jag och Daniel har också premiärtestat Bastard Burgers som nyss öppnat här i Falun. Daniel är ju hamburgarfantast och var i himlen, men även jag tyckte att det var riktigt gott. Fail dock att jag endast tog kort på deras logga och inte på själva maten. Var för hungrig antar jag, hehe.


Nu ser jag framemot en trevlig kväll med klassen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)