Sofia Vähäjylkkä: Äta bör man annars dör man (av rastlöshet)

söndag 23 juni 2019

Äta bör man annars dör man (av rastlöshet)

Jahaja, flickor och pojkar. Jag hoppas att ni alla har det bra och hinner njuta av den svenska sommaren. Själv har jag nyss kommit hem efter att ha jobbat sex dagar i rad. Tyvärr är jag bara ledig imorgon innan jag ska på't igen men jag tror att det borde räcka då jag inte jobbar fullvecka nästa vecka.

Jag har varit ovanligt pigg trots dessa sex dagar, till och med igår då jag bara fick fyra timmars sömn. Jag har varit beredd hela veckan på att jobba över, vilket jag också gjort ett par timmar i onsdags, men idag sa kroppen ifrån. Redan när jag vaknade imorse kände jag hur hela min kropp sa nej. Var yr, hade huvudvärk och kände mig allmänt svag. Har klunkat lite Treo på jobbet och visst, det gick, men jag var absolut inte i den form jag ville vara. Ryggen sa ifrån, ont i höger armbåge, febern är kvar som vanligt trots att den är av den lägre graden, och mina "fotpinnar" som syrran säger (hälsenor, haha) är ömma. Jag tror att det var lägligt att tacka nej till att jobba över och att gå hem och vila.

Och vad gör en sån som mig när hon är ledig dagen därpå? Absolut ingenting. Egentligen är det rätt värdelöst att vara ledig när alla man känner är på vift och man varken har tid eller bil att åka hem till Mockfjärd över dagen, men måste man så måste man. Jag håller tummarna för att rastlösheten ska bita mig i röven så hårt att jag skuttar till jobbet på tisdag, haha.


Nej, nu ska jag slå på en podd, ta en promenad till affären och handla något gott. Är man uttråkad så snaskar man, det är ju sen gammalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)