Sofia Vähäjylkkä: Världens bästa paket

måndag 20 maj 2019

Världens bästa paket

Idag var det dags att packa ihop och dra hem till Falun igen. Ska in till lasarettet och ta morgontemp imorgon och sen är det läkarbesök på onsdag. Äntligen! Dock är sjukan inne i en lugnare fas nu och tempen har gått ner något så jag är lite rädd att jag kanske är "för" fungerande just nu för att de ska vilja utreda det ordentligt. Jag har känt både igår och idag att jag nog skulle orka jobba/plugga iallafall några timmar. Morgnarna är lite risiga fortfarande då det tar väldigt lång tid för kroppen och huvudet att börja hänga med men att jag ens har en tanke i huvudet på jobb och skola är stort.

Jag åkte hem till Falun idag iallafall. Passande nog så skulle mormor och morfar iväg till Stockholm så jag fick lifta med dom hem istället för att ta bussen.
Väl hemma har jag och Daniel ätit och sen begav vi oss till Willys för att hämta paketens pakeeeeeet!


Den här skatten befinner sig alltså i mitt hem nu. Är i extas! Det här är det dyraste jag äger, dyrare än min halva av bilen till och med, så jag kommer att vårda den som om det vore mitt barn.

Jag har sparat och planerat för den här kameran så himla länge nu att det är overkligt att jag faktiskt har den nu. Batteriet ligger på laddning och jag kan inte bärga mig tills jag får prova den! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)