Sofia Vähäjylkkä: Tre fantastiska månader

torsdag 2 maj 2019

Tre fantastiska månader


Februari, mars och april. Inga höjdarmånader som ni ser. Den här humörstatistiken använder jag främst för mitt psykiska mående och bipolaritet men det passar bra för att se hur jag mått även under den här helvetessjukan.

Idag är det dag 92 och måendet har dykt igen efter lite mer än en veckas lycka av att ha en del av mitt gamla friska liv tillbaka. Jag mår något bättre än igår gällande hjärntröttheten men kroppen är stel, lederna knakar och händerna är darrigare än aldrig förr. Jag har börjat gå sämre och det är krångligare att ta mig upp ur sängen då jag känner mig så svag. Ser ut och känner mig på riktigt som en 80-årig kärring. Vaknade också vid tre inatt och kunde omöjligt somna om. Kan bero både på att jag sov så mycket igår men också för att jag har så ont.

Har försökt läsa på hur ofta man kan ta smärtstillande men det är lite av en gåta. På vissa ställen står det max 15 dagar per månad och på andra max 2 gånger i veckan. Vad ska man lyssna på? Kan man ta varannan dag? Upplys mig gärna den som vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)