Sofia Vähäjylkkä: Söndag och knölar

söndag 19 maj 2019

Söndag och knölar

Det är en seg söndag idag, precis som söndagar brukar vara. Jag har inte gjort något särskilt mer än att laga carbonara med Jolle och sen skjutsa henne till dansen.
Huvudvärken har hållit sig lugn hela dagen utan att jag klunkat Treo och det har varit himla skönt. Kände ett tag att jag kanske hade orkat jobba i några timmar vilket jag inte känt mer än en gång innan jag blev sjuk i slutet på januari. Det är framsteg. Händerna börjar dock kännas av lite nu mot kvällen men det är inte alls lika jobbigt som huvudvärken. Jag väljer alla gånger ledvärk i händer och armbågar än huvudvärk och muskelvärk i nacke och rygg om jag måste välja.


Så här ser mitt knöliga långfinger ut på högerhanden. Den översta pilen pekar på knölen jag fick efter extrema handproblem och svullnad för 1,5 år sen och knöl nummer två (som inte är särskilt synlig men som känns) har dykt upp de senaste dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)