Sofia Vähäjylkkä: Sjukfrågor och sjuksvar

torsdag 9 maj 2019

Sjukfrågor och sjuksvar


Svar: ja, så skulle jag kunna beskriva det! Det är i princip alltid symmetriskt även om jag ibland känner det något starkare på ena delen av kroppen. Tårna är dock ett ställe som emellanåt kan ila på bara ena foten men så var det i början med armbågarna också. Har ont i båda axlarna, skuldrorna, händerna, armbågarna, knäna (har dock känt av knäna ganska lite) och tårna. Höfterna är i princip det enda jag inte känt av något tror jag.


Svar: tack fina du, jag hoppas också det! Ja, jag måste gå dit för att bara ta tempen. Har också funderat på varför egentligen, om de tror att jag snackar skit, haha. Men jag vet inte, det kanske har att göra med att de ska kunna journalföra det eller helt enkelt måste ha "bevis" på att det är sant. Jag ifrågasatte varför sist jag var in men den personen jag träffade då visste inte själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)