Sofia Vähäjylkkä: Sjuka och fotobok

tisdag 28 maj 2019

Sjuka och fotobok

Efter många nätter med extremt lång sömn så vaknade jag innan sex imorse. Det går i cykler som allt annat.
Dagen har varit upp och ner. Ryggen bråkar med mig emellanåt och ett tag pallade jag verkligen inte med det och funderade på att hitta på nån quick fix i form av naprapat eller liknande men jag tvivlar på att det skulle fungera i längden. Fick tillbaka ett trevligt utslag på handleden och feber också. Jag har haft en morgontemp på som lägst 37,1 i flera dagar och en hel feberfri dag men idag var det dags igen. Tjoho!

Nej, jag ska inte vara negativ nu. Det är betydligt bättre än det har varit och det är inte de jobbigaste symtomen jag haft så kah får vara nöjd och glad ändå.


Något jag har missat att visa er är dessa bilder (på bilder) från min portfolio jag lagt otaliga timmar på att knåpa ihop. Jag började redan i december men i och med sjukan blev jag inte färdig med den förrän i maj. Nu är den äntligen här iallafall och jag är supernöjd. Det var någon enstaka bild som jag inte riktigt gillade i pappersformat men det beror på att redigeringen var gjord för min dator och intensiteten kan bli lite annorlunda när det väl trycks.

Jag är jättenöjd iallafall och det är riktigt roligt att äntligen ha en hög med bilder i en riktig bok, någonting man kan ta på.

1 kommentar:

  1. Hoppas du mår bättre snart, älskar verkligen dina bilder asså.

    sv: det har blivit lättare att ringa med tiden men det tar fortfarande emot, Åh tack fina du <3

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)