Sofia Vähäjylkkä: Mockfjärdshelg

fredag 31 maj 2019

Mockfjärdshelg

Efter två nätter hemma i Falun så befinner jag mig återigen i Mockfjärd där helgen kommer att spenderas. Har hunnit dansa till Dolly Style med Alva, träffat min kusin Philip som jag inte sett på år och dar samt att få bästa välkomnandet av Bosse. Daniel hade seminarium idag så han kommer lite senare.

Gällande kroppen så går det upp och ner. Har haft ont i bröstbenet både igår och idag och vaknade dessutom imorse av värk lite överallt. Igår kväll var det huvudvärk, idag nackvärk och muskelvärk i främst höger skuldra.
Jag ringde reumamottagningen idag men så klart så hade dom stängt idag. Vill få reda på resultatet av avföringsprovet, be om antikroppsprover och sen beskriva mina nuvarande symtom för att se om dom vill att jag ska komma in igen eller inte. Jag hade ju självklart den bästa perioden någonsin just dagarna innan, under och efter min läkartid så då var det inte mycket dom kunde gå på. Jag tror dock inte att jag kommer att få svar den närmaste tiden heller. Jag har i princip gett upp på det, så länge ingenting tydligt syns så kommer förmodligen ingenting att hända.

Jag ska försöka göra det bästa av min fredag iallafall. Värken är inte fullt lika jobbig som imorse och vi är skonade från regn. Äntligen!

(Blev tydligen bildlöst då det inte vill funka att ladda upp bilder via telefonen. Jahaja.)

1 kommentar:

  1. För mig tog det 13 år att få en klar reumatisk diagnos. Men fick hjälp under dom 13 åren iallafall, trots oklar diagnos :) Alltid skönt att ha ett namn på problemen men nu i efterhand så är ändå det viktigaste att jag fick hjälp.

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)