Sofia Vähäjylkkä: Mina unpopular opinions

onsdag 8 maj 2019

Mina unpopular opinionsGame of Thrones är inte bra. Jag gillar det inte trots att jag sett hela två (!) säsonger. De flesta skulle säga att nåt är fel med mig men jag fattar bara inte grejen. Krävs en hel vetenskap att bara hålla koll på alla karaktärer, haha.

Crille Berg är ganska rolig. Tro det eller ej men jag blir ibland underhållen av honom trots att han är väldigt skev och uttrycker sig som ett klantarsel.

Sötsliskiga drycker är fantastiska.. Bacardi Breezers jordgubbscider är min favorit trots (eller snarare på grund av) att den smakar oblandad saft. Är kanske ingen surprise att jag älskar Pinchos godisdrinkar heller, hehe.

Man kan prata om ALLT. Vi är alla människor och har fördomar, problem, sex, sjukdomar osv. Jag tycker att det är väldigt skevt att saker som mens, sex, kiss och bajs, sjukdomar, förbjudna tankar, fördomar och sånt inte pratas om och är så tabu. Prat är det enda som kan normalisera det som borde normaliseras och förändra det som borde förändras. Men sen är jag mer öppen än vad som är normalt har jag hört...

Tacos är världens mest överskattade rätt. Har skrivit detta förut men jag har aldrig varit någon tacotjej. Jag väljer alltid bort spiskummin om jag har möjlighet, tycker att tacobröd är urtrist och inte alls gott (även och det går att äta) och jag suckar varje gång det serveras tacos hemma hos mamma och pappa. Byter man bort tacokryddan, brödet och köttfärsen mot annat så kan det däremot funka, men någon yey-känsla får jag aldrig.

1 kommentar:

  1. Haha gillar inte heller GoT! Fast det är egentligen inte något direkt mot den serien, utan jag gillar helt enkelt inte den genren :)

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)