Sofia Vähäjylkkä: Katten är hemma

tisdag 14 maj 2019

Katten är hemma

Daniel är hemma! Väldigt trött efter hemresan från Barcelona dock, vilket jag förstår, men jag har insett idag hur mycket jag saknat honom när han varit borta. Han skämde dessutom bort mig med en Burberry-parfym vilket gjorde mig jätteglad.

Dagen har vi hittills spenderat med att åka till Borlänge och handla samt käka lunch på Broken Dreams. Nu ligger vi båda i lite viloläge, han för att ta igen sömn då natten gick åt till bilåkande och jag för att vila huvudet och kroppen.

Var till reumamottagningen igår för att ta morgontemp och rutinprover. Det blev alltså inte några antikroppsprover tagna än. Högkänsligt CRP togs vilket var över gränsvärdet, likaså hb (röda blodkroppar) vilket jag förmodligen ärvt av mamma och levervärden. Har haft för höga levervärden vid alla miljoner blodprovstagningar detta året utom en. Jag har aldrig haft det förut och förstår mig inte riktigt på varför det höjts, sjuka eller ärftlighet från pappas sida? Har flera släktingar som är helnykterister och som aldrig druckit en droppe alkohol men som ändå har förhöjda levervärden. Knepigt det där. Ska in för temp imorgon eller på torsdag igen och då är det bara en vecka kvar till själva läkarbesöket.
De senaste dagarna har tempen lugnat ner sig lite och höjs endast framåt eftermiddag/kväll samt om jag rört på mig. Det räcker med en kort promenad till Ica (jo, jag orkade GÅ och handla igår!) och jag har feber igen.


Nu ska låta Daniel sova en stund och vila själv ett tag innan vi åker och handlar inför middagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)