Sofia Vähäjylkkä: Hockey och sjukupdate

lördag 25 maj 2019

Hockey och sjukupdate

Passar på att blogga i väntan på att andra perioden av matchen mellan Finland och Ryssland ska börja. Första perioden har varit riktigt underhållande!


Som ni säkert har märkt så har jag mått betydligt bättre de senaste två veckorna. Jag har smått börjat planera för jobb och har hört av mig till min lärare som jag planerat ett möte med för att lägga upp den sista delen av utbildningen.

Idag är dock en sämre dag igen. Inte så pass att jag inte står på benen men jag vaknade med rygg- och nackvärk och både fötter, händer och armbågar värker igen. Jag har bara haft småilningar vissa dagar de senaste veckorna och de har jag kunnat tänka bort. Jag ska försöka vila och stressa så lite som möjligt och hålla tummarna för att det inte är dags för ännu en svacka igen. Var trött och utmattad under promenaden med Bosse också men det kan bero på att jag nyss vaknat.

Nu ska jag springa på toa så jag inte missar nåt av hockeyn, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)