Sofia Vähäjylkkä: Fortsatt sjuk och lite vitsippor

måndag 6 maj 2019

Fortsatt sjuk och lite vitsippor

Det är en sådär dag idag. Bra med tanke på sjukdomen och hur den betett sig de senaste dagarna, dålig om man jämför med mitt friska jag. Krafterna finns inte riktigt där och jag måste hejda mig från att stressa, allt måste göras så lugnt det bara går. Inte stressa med tvätten eller städningen, inte gå för fort osv. Gör jag inte saker i långsam takt så får jag huvudvärk. Jag är dock på benen och det är jag glad för.

Dagen har gått åt till en jäkla massa samtal och jox. Jag har fått sjukskrivningen förnyad till 26:e, Psykiatrimottagningen har ringt för uppföljning på Propavan, städfirman har ringt. Känns inte som att det gjort annat än att plinga i telefonen idag. Men skönt att få mycket sånt gjort.
Var till reumamottagningen imorse för att ta temp också. Den låg på 37,9 och nästa vecka blir det två temptagningar till varav den ena efterföljs med blodprover också. Fick mitt läkarbesök spikat också så en riktig (första) bedömning kommer göras 22 maj. Jag hoppas innerligt att de kan hitta någonting. Det är bara sinnessjukt att vara sjuk i över tre månader och fortfarande inte ha någon förklaring.


Fina vitsippor från arkivet.

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen du får hjälp nu!:) Men alltså måste du gå dit bara för att ta tempen. Litar de inte på att man tar tempen hemma?

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)