Sofia Vähäjylkkä: Fiskelycka

torsdag 23 maj 2019

Fiskelycka

Hade en underbar dag igår med massor av fiske och fotande. Strax efter fem på eftermiddagen åkte jag och Daniel ner till Slussen igen för att fiska. Hade ju varit dit vid sex (!) på morgonen också men då var det bara Daniel som fiskade. Vi tog med oss baguetter och dricka och köpte senare också glass. Totalt blev det fem timmar och jag kan knappt förstå att jag pallat fiska så länge med mitt tålamod. Det gick dock galant då löjan nappade på bra och jag fick min första stora abborre!!! Lyckan var obeskrivlig, haha.

Daniels borre. Han fick en del annan fisk också men som inte fastnade på bild.
Min skönhet på 700 gram (bilderna där jag höll i den blev fula, haha). Älskade fisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)