Sofia Vähäjylkkä: Fiske och reumatologen

onsdag 22 maj 2019

Fiske och reumatologen

De senaste två dagarna har jag varit kameratokig men det tar så klart lite tid att lära sig en ny kamera. Har hittills inte fått till det exakt som jag vill ha det men det kommer alltid efter ett tag. Det är riktigt passande att Daniel får leva ut sitt fiskeintresse samtidigt som jag kan ömsom fota och ömsom fiska. Imorse gick vi upp strax innan sex båda två för att dra ner till Slussen. Himla mysigt det är där och fisken nappade bra. Ikväll ska vi tillbaka och fiska båda två, hehe.


Som sagt - behöver mer tid att lära känna kameran.

Vid halv tio hade jag äntligen min tid hos reumatologen. Jag mår "tyvärr" rättså bra just nu så det var inte många ställen som ömmade på kroppen längre och ingenting var märkbart annorlunda. Jag är så klart glad att jag inte är halvt döende längre och hoppas innerligt att sjukan börjar gå över på riktigt, men jag vill ju så himla gärna veta. 
Jag fick ta lite prover och ska även lämna in ett avföringsprov (TMI?) för att se om det kan vara tarmen och magen som är grundproblemet. De är fantastiskt trevliga och fina på reumamottagningen och det gör väldigt mycket trots att de inte heller har några klara svar. Fick också rådet att ringa så fort jag blir dålig eller om händerna svullnar upp så ska de fixa en akuttid till mig. Så trots kvarvarande frågetecken så är jag glad över besöket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)