Sofia Vähäjylkkä: Det äckliga utslagsinlägget

torsdag 2 maj 2019

Det äckliga utslagsinlägget

Jag har haft en bättre dag idag än de två senaste. Fortfarande trött och ont precis överallt men hjärndimman har lättat något. Dagens aktivitet blev att gå ut med soporna och skvätta av vatten från dynorna på mamma och pappas utemöbler. Det var dagens ansträngning och hur sjukt det än låter så är det den nivån jag är på just nu. Vanligtvis hade jag gjort allt jag velat tills kroppen klappade ihop men det är inte värt det om det innebär flera dagar sängliggandes sen.

Ska käka kvälksbit, fortsätta spela Hay Day en stund och sen ta min halva Propavan och gå och lägga mig. Just nu vill jag mest att dagarna ska gå så att det kan vända ordentligt igen. Jag är dock tacksam för en något piggare dag idag.

Som avslutning tänkte jag bjuda er på oerhört fräscha och trevliga bilder på utslag och rodnader. Inte för att det är roligt att se på men tänker att om det ringer en klocka hos någon som sen hör av sig så vore det guld.


Det kliar bara jag kollar på dom här bilderna, usch.

4 kommentarer:

 1. Hej! Vad jobbigt för dig att ha det så här! Du måste ju få någon diagnos, så här kan det ju inte fortsätta! Har du fått något svar på din blodanalys som du skulle göra?
  Hoppas verkligen att det vänder snart för dig! Kram Ulrica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, verkligen, det är extremt jobbigt. Jag har valt att inte göra blodanalysen än då det känns rimligt att det skulle kunna vara reumatiskt.

   Tack fina du. Kram!

   Radera
 2. Hej! :)
  Svenska prover för borrelia är tyvärr inte helt tillförlitliga.
  Vet att det låter helt knasigt, men tyvärr är sanningen så.
  Tyskland har prov som visar betydligt mer, och många skickar prover dit för att få rätt diagnos.
  Tänker att de kan kanske va värt o prova om det inte visar sig vara reumatiskt?

  http://borrelia-tbe.se/information/provtagning.html

  Mer info om detta i länken , hört många tar provet Elispot. De har även tagits upp på Malou om dessa oförlitliga tester och de klippen kanske du kan få mer info från.
  All lycka till till dig och önskar dig läkning från vad du än drabbats av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Har läst en hel del och har till och med funderat på Tyskland ifall jag inte skulle få någon hjälp. Är dock inne på att kontrollera om det är reumatiskt eller eventuellt någon tarmsjukdom som Crohns eller liknande först. Men tusen tack för att du tipsar!

   Tack <3

   Radera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)