Sofia Vähäjylkkä: Boohoo x3

torsdag 16 maj 2019

Boohoo x3

Välkommen torsdag. Jag har sovit som en stock fram till tolv idag. Som jag sagt tidigare så går min sömncykel lite i perioder. Emellanåt sover jag runt 6-7 timmar per natt och efter ett tag kommer en eller två nätter då jag sover tolv timmar. Det låter kanske konstigt att vara nöjd med det men det är ett stort framsteg från när jag åt Seroquel i många år och sov 12-14 timmar varje natt.


Huvudet har varit lite halvt jobbigt nu på morgonen men det börjar lätta lite. Jag tog nyss bilen till Willys för att hämta ut mitt paket med klänningar som jag beställt från Boohoo. Jag har lyckats komma in i en fas där jag emellanåt är extremt rastlös och försöker shoppa bort det, och när jag väl tryckt på beställ blir jag rastlös av att det kommer att ta tid att få hem det så då beställer jag nåt mer, haha.

Dessa tre klänningar fick jag hem iallafall och döm till min förvåning - jag tyckte om alla tre. Jag är extremt petig med kläder och därför är det lite risky att beställa från England då det är krångligt att hålla på att skicka tillbaka om man inte är nöjd. Jag tog de två svarta klänningarna i storlek 38 och den röda i storlek 36 då jag upplever att de ibland är något för tighta för att jag ska känna mig bekväm och sen har jag gått upp i vikt efter att ha varit sjuk i 3,5 månad också. Upplever att alla tre känns som samma storlek. Den svarta längst till vänster är väldigt kort så den rekommenderar jag verkligen att ta en storlek större i.

Jag brukar alltid få frågor om tull och extrakostnader när jag tipsar om Boohoo så jag kan skriva ut redan nu att det inte tillkommer några extra kostnader alls. Det är samma princip som gäller som när du handlar i svenska webbutiker. Det bästa med Boohoo är att det finns så himla mycket fint att det är typ omöjligt att inte beställa hem allt plus att allt är riktigt billigt. Dessa tre klänningar kostade mig 505 kronor med frakten inräknad. Kap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)