Sofia Vähäjylkkä: Akutbesök och Mockfjärd

lördag 18 maj 2019

Akutbesök och Mockfjärd

Det blev ett besök på akuten idag, dock inte för mig utan för Alva. Jonna behövde åka in och kika till hennes arm så jag valde att följa med som sällskap. Det blev några timmar där och Alva var jätteduktig hela tiden. Armen röntgades och de hittade en "ledutgjutning" på bilderna. Det är inget farligt som tur är och hon är pigg och glad ändå. Förhoppningsvis går det över av sig självt, annars ska hon på återbesök nästa vecka.

Åkte till Mockfjärd med Jonna och Alva och blev avsläppt hos mamma och pappa. Tanken var egentligen att Daniel skulle med men i och med att det tog lite tid på akuten och att han ska jobba imorgon så kände han att det var bättre att stanna hemma än att stressa iväg för några få timmars umgänge. Jag förstår honom till fullo, får vara glad att jag kan stanna en natt extra istället, särskilt nu när mormor och morfar är på besök.


Det var en galet söt Prucie som mötte mig när jag kom hem. Jolle har satt upp hans lilla lugg med en rosa hårsnodd, haha. Dör.
Passade också på att ta en selfie idag när jag för en gångs skull orkat klä mig anständigt och platta håret, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)