Sofia Vähäjylkkä: Skärtorsdag

torsdag 18 april 2019

Skärtorsdag

Pjuh, vilken hetta det varit ute idag! Får flashbacks till förra sommaren då jag jobbade dyngsvettig flera veckor på psykavdelningen som har fönster som inte får öppnas och i princip noll fläktar. Men skönt är det oavsett.

Linda var förbi med barnen i några timmar mellan lunch- och middagstid. Vi har gått på promenad med Bosse, skjutit med Liams pistol han fick av mig i försenad födelsedagspresent och hoppat på grannarnas studsmatta. Däremellan blev det målning av naglar, fika och lite obligatoriskt syskontjafs, haha.


Så stolta och fina barn!

Nu har jag hällt upp ett glas Mimosa som jag sippar på i seg takt. Får se om jag, mamma och pappa ska åka bort på besök över kvällen eller hur det blir. Påskfirandet börjar på riktigt för oss imorgon och då kommer också Daniel :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)