Sofia Vähäjylkkä: Nu får det fasiken vara nog

torsdag 4 april 2019

Nu får det fasiken vara nog

Den här sjukperioden har redan kostat mig över två tusen men nu har jag fasiken fått nog. Hjärnhinneinflammation och borrelia är hittills det enda som är uteslutet och jag pallar inte att vänta i flera veckor för att kolla en sak i taget. Det här är evighetsgöra och för min hälsas skull så är det inte värt det. Jag är trött på att få alternativa förklaringar så som "stress" eller "spänningshuvudvärk". Varken eller orsakar feber och jag är trött på att gång efter gång få lov att bryta ihop framför en läkare som säger att allt är normalt. Varje gång vill jag lägga mig ner på golvet och skrika och gråta som en trotsig unge.


Min moster tipsade mig om Werlabs för ett tag sedan och jag valde att beställa hem deras största hälsoundersökning på en gång. Hittade en rabattkod "Tradera10" som gav mig 10% rabatt på de 2000 kr som den kostar. Det svider i plånboken och mina sparpengar till min drömkamera rinner ur mina fingrar men just nu får det lov att vara så. Vad ska jag med en kamera till om jag ändå inte kan använda den? Jag hade kunnat ta lån på hundra tusen om det vore så att det hjälpte.

Håller alla mina tummar att dessa pengar ger ett resultat. Jag är så besviken på svensk sjukvård nu så det finns inte. Men jag ska fasiken inte ge upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)