Sofia Vähäjylkkä: Lob

tisdag 23 april 2019

Lob

Jag är hemma i Falun på första gången på nästan två veckor. Påskfirandet i Mockfjärd har varit toppen. Jonna fick också gå lös och klippa av en hel del av mitt hår i förrgår. Jag hade egentligen behövt klippa mig redan innan jag blev sjuk i slutet av januari så det har hunnit slitas en hel del sen dess. Har inte haft ork att sitta i en frisörstol förrän nu så jag förstod att en hel del behövde kapas. Bestämde mig därför att köra på en lob och jag är jättenöjd. Nu återstår bara att lära sig att styla den. Vill lära mig att göra lockar a la Kissie men det kan krävas lite övning.


Daniel är på praktik och jag har plockat lite här hemma. Tempen visar 38,2 grader men det är inget jag känner av mer än vanligt.

Ikväll ska jag och Daniel gå på Blackstone och käka och fira att jag typ blivit frisk. Kommer bli ljuvligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)