Sofia Vähäjylkkä: Livet i ett nytt ljus

söndag 14 april 2019

Livet i ett nytt ljus

Jag känner mig nästan pånyttfödd, ser allting klarare, orkar lägga märke till stämningar och människor ute på byn. Det är helt fantastiskt och jag uppskattar verkligen de små sakerna som jag tidigare inte ens reflekterat över.

Jag och Daniel var iväg på en liten utflykt i Mockfjärd, Floda och Björbo i förmiddags efter frukost. Jag har inte gått så mycket sedan i januari som jag gjorde idag. Runt längs vattnen för att hitta fina fiskeställen till Daniel som har fiskeabstinens, haha. När vi precis var klara var jag stentrött men på ett lugnare och snällare sätt. Ingen förlamande utmattning som slår en i huvudet med en smäll, utan bara trötthet.

Jag uppskattar verkligen livet idag. Värken och febern har låtit sig hållas i bakgrunden och jag är så tacksam för det.


Finns inget som är balsam för själen så som skog och vatten.

1 kommentar:

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)