Sofia Vähäjylkkä: Jovars

tisdag 9 april 2019

Jovars

Sömn mellan 01-04 idag, jippie ka yey. Har dock tagit igen lite under dagen så nu mår jag relativt bra. Ringde också psykiatrin för att fixa något nytt åt sömnen. Situationen är dock så besvärlig i och med helvetessjukdomen så dom behövde sätta sig och diskutera hur vi ska gå tillväga. Sömnen kan ju påverkas negativt både pga att jag är sjuk och att jag inte går på stämningsstabiliserande. Orkar dock inte börja trappa in Lamictal igen än, sist mådde jag illa i 6 veckor och jag är inte sugen på att lägga till mer symtom på de jag redan har.


Övrig status: huvudvärk som avhjälptes med Alvedon (!), muskelsmärtor som lindrats något av ett tjockt lager Voltaren på hals, axlar och skuldror, nässelutslag samt feber. Receptfria läkemedel har inte funkat över huvud taget i princip så att jag märker av en liten skillnad nu är positivt. Orkade dessutom vara dryg mot Jolle igår, det är ett friskhetstecken om något, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)