Sofia Vähäjylkkä: Idag lever jag

lördag 13 april 2019

Idag lever jag

Lite risky business är det att skriva en rubrik som ovan men idag har jag levt. Jag har haft ett liv. Jag har åkt till Borlänge med Daniel för att handla till grillning, suttit ute i solen och solat utan solglasögon (!), vaxat benen innan jag gav upp och rakade dom istället, sprayat i hårspray i håret och gjort i ordning en fetaoströra till flanksteken. Jag är så otroligt glad och lycklig över att få ha en sån här dag. Jag har saknat att vara mig själv, så som jag var innan djävulen övertog min kropp.

Tempen ligger på 38,2 men jag känner inte av att jag har feber. Det är sjukt att tempen legat ungefär lika i två månaders tid men att det inte säger någonting alls om hur jag verkligen mår. De pissigaste dagarna och de bästa visar samma temperaturer. Jag är dock glad på ett sätt att febern hänger kvar, det betyder att vården inte kan nonchalera mig utan måste utreda mig vidare. Naproxen har hjälpt mot värken i händerna men axlar, skuldror och hals är lite svårare att lindra. Har precis smörjt mig med Voltaren så det lindrar lite iallafall. Smärtan är dock långt ifrån så illa som den varit.


Idag är jag tacksam över livet och för första gången sedan sista januari så uppskattar jag solljus och värme. Det är fantastiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)