Sofia Vähäjylkkä: En oförutsägbar kropp

onsdag 3 april 2019

En oförutsägbar kropp

Igår kväll fick jag besök av en underhudsblödning som spontant kom och hälsade på. Hittills har utslagen jag haft varit nässelutslag, dvs att det har kliat, utslagen har dykt upp, sen har de försvunnit och dykt upp på ett annat ställe några timmar efteråt. Detta "utslag" kör mig väldigt konfunderad och att söka på "petekier" ger många alternativa orsaker varav vissa är för hemska att tänka på. Glömde att nämna märket för vårdcentralen imorse när jag ringde (läkaren ska ringa upp mig på måndag) så jag ringde Kry för att rådfråga hur jag skulle göra. Samtalet bröts så klart mitt i och jag har inte pallat ringa upp en gång till. Lite läskigt är det om det ska börja spontanblöda lite här och var men jag antar att jag kan vänta till på måndag. Kanske.

Förövrigt så har jag knappt sovit inatt. Har hostat och inte varit i sleepmode över huvud taget. Sömnen kickade in någon timme innan larmet ringde och efter att ha pratat med vc så kunde jag inte somna igen. Jag och Daniel har ätit frukost framför 72 Dangerous Animals: Australia, jag höll på att somna så jag skippade att följa Daniel ut på tur med bilen. Ändå ligger jag vaken här nu. Förstår mig inte på min hjärna som ena sekunden skriker efter att få sova och i nästa så går det över. Knas är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)