Sofia Vähäjylkkä: En idiot som förtjänar hundskit

måndag 8 april 2019

En idiot som förtjänar hundskit

Stelhetens morsa är på besök idag och Lergigan har kidnappat min hjärna. Känner mig halvt förlamad i ryggen, axlarna och halsen och händerna värker för glatta livet. Sov dessutom till fyra och är fortfarande trött. Yey.

Min idiot till läkare ringde idag också och tyckte i princip att jag var dum i huvudet som inte jobbade/pluggade. Ny sjukskrivning var det heller inte tal om då jag inte har någon diagnos. Sa rätt ut till henne att jag blir förbannad när hon säger så, att oavsett hur mycket hon tycker att jag ska jobba/plugga så spelar det ingen roll för JAG KAN INTE. Som om jag fejkade allting och är hemma och "lever livet" för att jag är lat (fejkar jag feber då också eller?). Hon bokade en tid till mig om två veckor och verkar vara inne på något reumatiskt. Sa att jag kommer då, sa hejdå så surt jag kunde och slängde sen på luren. Hade lust att gå ut och slå sönder gitarren som står i gästrummet där jag sover för att ilskan skulle lägga sig så jag kunde somna om. Blir uppriktigt förbannad och tänker inte ta mer idioti från vården längre. Glöm det.

På onsdag är jag bokad på blodprovstagning i Borlänge. 1800kr för 43 hälsomarkörer och det är lätt värt det istället för att vänta i veckor på att ta en sak i taget och få lov att lida ännu längre i ovisshet. Oavsett vad dessa prover visar så menar dock min läkare på vårdcentralen att hon inte kan utgå från vad dom säger, det är inte hennes ansvar utan Werlabs som jag beställt proverna från. Är jag förvånad? Nej. Har lust att skicka en rutten påse med hundskit hem till henne, så arg är jag.

Så. Nu har jag fått spy ur mig lite. Sorry alla som läser men jag behövde verkligen det. Hade gärna kaskadkräkts ännu mer men jag slutar här.

Tack och hej leverpastej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)