Sofia Vähäjylkkä: Dag 77

onsdag 17 april 2019

Dag 77

Dagens status: olika stora knogar och handledsknölar (främst höger hand som är påverkad), ledvärk from hell nu på kvällen i båda händerna men som lindrades betydligt med Naproxen, temp upp till 37,9 grader, extrem trötthet pga värk men som också blev bättre efter Naproxen och kvällsmat.

I övrigt så har jag varit så aktiv idag att det känns som att jag jobbat ett 24-timmarspass. Jag har tagit två (!) promenader med Bosse vilka båda var längre sträckor än standardrundan, kokat ris och följt pappa till Gagnef för att hämta Jolle från dansen och därefter påskhandlat på vägen hem. Det låter kanske inte mycket för världen men just nu känns det som att jag slagit världsrekord i maratonlöpning typ. Jag borde sova riktigt gott inatt men det vågar jag knappt skriva då jag har en tendens att jinxa saker. Och nu skrev jag det iallafall, hehe.


Det är inte lätt att ta kort på muppade knogar alltså, men man ser iallafall stor skillnad om man jämför samma fingrar på respektive hand (typ lillfinger- och pekfingerknogarna - trots att högerhandens långfinger är det jag mest lagt märke till). Vissa knogar har bullat upp sig medan andra verkar vilja tyna bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)