Sofia Vähäjylkkä: Dag 65

fredag 5 april 2019

Dag 65

Gårdagens sovdag påverkade natten minst sagt. Låg och vred och vände mig i timmar innan jag till slut lyckades somna.
Vaknade vid tolv, har ätit frukost, pratat en stund med Linda som var förbi efter jobbet och sen legat i sängen och kollat på dokumentärer och vilat. Slängde nyss i mig två slicar pizza och kände sen att jag hade energi nog att prova på en promenad med Bosse för tredje gången sen jag blev sjuk. Tredje och bästa gången måste jag säga, trots att jag gick kortast möjliga väg för att det ändå skulle vara en okej rastning och att jag höll på att frysa häcken av mig.

Nu ligger jag i sängen och vilar igen. Efter att det här inlägget är skrivet ska jag bara ligga och blunda och andas en stund för att vila hjärnan från intryck. Rent fysiskt så är det en av de bättre dagarna. Huvudvärken är dov men axlar, skuldror och nacke värker mer än vanligt. Voltaren är min bästa vän. Ska be Jolle hjälpa mig att smörja in omgång två när jag tar mig upp igen.


Dagens temp hittills (fyller på senare):
12:00 (uppstigning) - 37,8
14:20 - 38,0
21:05 - 38,1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)