Sofia Vähäjylkkä: Dag 62

tisdag 2 april 2019

Dag 62

Jahapp, då kom svaret på borreliaprovet in i min journal och det visar att jag inte har eller har haft borrelia. Jag är mestadels lättad men samtidigt också så himla frustrerad. Två månader har gått och fortfarande har varken jag eller läkarna någon aning om vad jag drabbats av. Läkarna verkar inte heller särskilt intresserade av att ta reda på det så jag får kriga på själv för att få dom att fortsätta utreda. Ska ringa till vårdcentralen imorgon och be dom ta prov på antikroppar på SLE. I och med att jag fortfarande har feber så kan de inte neka mig och säga att det är hjärnspöken, psykiskt eller annat. På det sättet är jag tacksam att febern är kvar.

Jag vet i nuläget inte hur jag ska förhålla mig till min kropp. Ska jag vara tacksam för att den fightats tappert så länge eller är det i själva verket den som skadar sig själv? Jag vet inte.

Jag mår betydligt bättre än vad jag gjorde för några veckor sedan. Jag orkar duscha vid rätt tillfälle på dagen, jag orkar se på tv hela dagar oftast, orkar plocka lite i köket och ibland köra till affären. Det är stora framsteg men jag tänker inte nöja mig med att vänta ut det och inte försöka ta reda på vad det här beror på. Dessutom går framstegen sakta och en sjukskrivning hade ju varit på sin plats. Det kan ta månader innan jag är mig själv igen och att få igenom en sjukskrivning utan en diagnos är inte det lättaste här i livet.

Dagens temp:
10:50 (uppstigning) - 37,6
13:55 - 37,7
16:00 - 38,0
21:30 - 37,9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)