Sofia Vähäjylkkä: Bra psykiatri och bra vovve

onsdag 17 april 2019

Bra psykiatri och bra vovve

Psykiatrin ringde och väckte mig strax efter nio idag. Hade svårt att somna igår då jag bara tog en halv Imovane för att spara på den sista tabletten så långt som möjligt så jag är något trött. Som det ser ut så skriver dom ett uttag till och jag får fortsätta med den tillfälligt ytterligare en månad.
Jag har kritiserat vården extremt mycket den senaste tiden, med all rätt, men Psykiatrimottagningen i Falun har sedan första stund varit fantastiska. Bemötandet är alltid jättebra och jag har aldrig varit med om att man är så noga med uppföljningar. Minsta liten avvikelse i prover följer dom upp och det är noggrann planering med besök för att följa upp medicineringen. Stor eloge till dom. ❤️

Efter frukost har jag tagit morgonpromenaden med Bosse ute i solskenet. Gjorde en chansning och gick en lite längre sträcka. Varm och trött är jag efteråt men det gick bra! Jag tycker verkligen om att ha morgonen tyst och lugn och att skratta åt min knäppis som lägger sig och rullar på gräsmattorna längs vägen så pälsen står åt alla håll.


Nu är det dags för den obligatoriska återhämtningen i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)