Sofia Vähäjylkkä: Amazing dag

lördag 20 april 2019

Amazing dag

Fötterna värker. Jag har inte rört på mig så mycket som idag på evigheter, trots att tempen fortfarande visar 38 grader. I över två månader gick jag inte längre än typ 500 meter, mer klarade jag inte.
Det har blivit två promenadvändor idag. Jag, Jolle och Oliver gick en bit för att komma högst upp på Djurmo Klack, efter lite grillat (så gott!) tog jag, mamma och pappa Bosse till Högbergsdammen för att han skulle få svalka av sig. Finns nog inget sötare än när han simmar och lägger sig platt på mage i vattnet och chillar. Såna småsaker gör mig lycklig och varm i hjärtat.


Nu - soffläge och vila fötterna. Piini kommer också ikväll från Stockholm så det blir trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)