Sofia Vähäjylkkä: A trip down memory lane

tisdag 16 april 2019

A trip down memory lane

Jag älskar hur man en tid inte sover ett skit och sen plötsligt börjar sömnen att fungera från ingenstans. Jag antar att sömnproblemen berott mycket på sjukan och att jag haft ont, för de senaste dagarna har jag mått mycket bättre och även sovit bättre. Jag som ringt till psykiatrin och bett om ny medicin. De har dock inte hört av sig trots att det var över en vecka sedan och jag har bara en Imovane kvar. Illa. Dessutom är det kris på Imovane i landet så jag tror att det enda stället jag kan få tag på det är på lasarettet i Falun om jag nu skulle få det utskrivet en gång till. Problems, problems.

Jag har iallafall ätit frukost i lugn och ro och även tagit en promenad med Bus. Det är overkligt att benen plötsligt bär och att jag inte klappar ihop när jag kommer hem. Trötthet och en dov huvudvärk som säger åt mig att vila är vad som händer och lyssnar jag så hämtar jag igen krafterna rätt snabbt. Det här är mer än vad jag någonsin kunnat drömma om efter så här "kort" tid.


Hamnade på en lite walk down memory lane på min Instagram idag och tänkte dela med mig av fyra nostalgiska bilder jag lagt upp för många år sedan. Tiden rusar iväg och det känns nästan som att dom är tagna i ett annat liv. Roligt är det hur som helst att se hur man förändras både till sättet och utseendemässigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)