Sofia Vähäjylkkä: Spel, världens längsta match osv

lördag 30 mars 2019

Spel, världens längsta match osv

En dag av det piggare slaget idag. Gårdagen var något sämre då jag fick huvudvärk på eftermiddagen/kvällen. Daniel hade hem Johan på besök idag vilket nog gladde mig minst lika mycket som honom. Helvetessjukan fick hamna lite i periferin ett tag och det kändes så bra att träffa någon som är förknippad med friskhet (plus att Johan är snäll och glad också så klart, haha). Vi spelade lite spel och efter att han dragit hem så slog vi på hockeymatchen mellan Färjestad och HV71. Matchen var inne i tredje perioden redan så vi tänkte att det nog skulle bli en kort historia. Det blev det inte. Matchen slutade med att bli den näst längsta i SHL-sammanhang och både jag och Daniel var sjukt trötta efteråt.

Såg förresten att en vänlig själ kommenterat att borreliaprovet inte skulle påverkas av min förkylning, tack snälla för det! Frågade sköterskan som tog provet på mig och även hon bekräftade det så det känns oerhört skönt. Svaret får jag dock vänta på tills nästa vecka.


Nu börjar skrivorken att tryta så jag sammanfattar resten jag vill ha sagt med denna bild från mina minnen på Facebook + att nämna att det också är World Bipolar Day idag. Två viktiga och fina saker som infaller på en och samma dag. ❤️

Dagens temp:
09:40 (uppstigning) - 37,9
11:50 - 38,1
16:00 - 38,1
19:25 - 38,0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)