Sofia Vähäjylkkä: Nattuppdatering

lördag 2 mars 2019

Nattuppdatering

Det här med nattbloggning verkar vara det som funkar bäst under den här sjukdomsperioden. Har varit sinnessjukt trött både hela natten och hela dagen idag så har i princip bara sovit med undantag för två matpauser. Hade nog med ork att sitta uppe med mamma, pappa och våra gäster ett tag nu ikväll men avlägsnade mig sen igen. Febern går upp så fort jag inte ligger ner. Liggande position och överdrivet mycket sömn har varit ledorden idag. Huvudvärken har varit snäll jämfört med andra dagar. Det riktigt kyler om hela huvudet när jag ligger ner, som att jag ligger med huvudet i en balja av is. Jag antar att det är ett bra tecken!

I skrivande stund är det faktiskt magen som är det värsta. Alla mediciner har gjort magen sur så den säger ifrån med hungersug och sura uppstötningar. Läkaren på akuten ordinerade tio dagar med Alvedon och Naproxen så vi får se om jag härdar ut alla dagar eller om jag provar nån dag utan för magens skull. Omeprazol har inte gett någon effekt hittills.


Gårdagens ljusskygga Sofia. Bilresan till optikern i Falun var bland de värsta i mitt liv. Hade jordens solljus rakt i ansiktet som jag inte kunde skygga helt emot då jag blev så illamående att jag kände att jag hade behövt spy.
Optikern tyckte förresten att mina ögon såg jättefina ut vilket var mestadels en glad överraskning. Det är rätt sjukt men jag hoppas in i det sista att odlingen från ryggvätskeprovet visar att jag har borrelia. Jag skulle bli SÅ glad av att ha borrelia, så länge jag får veta vad den här skiten är för nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)