Sofia Vähäjylkkä: Jag har bara ett intresse

onsdag 6 mars 2019

Jag har bara ett intresse

Jag är ledsen att min blogg blivit som den blivit, men när jag mår så dåligt som jag gör så finns det inte mycket annat att tänka på. Att bli frisk är allt min värld cirkulerar kring just nu och därför är det svårt att ta sig tid att skriva om saker som i jämförelse är så obetydliga. Det ger mig ingenting. Kläder och reor som jag brukar älska bryr jag mig inte i över huvud taget, aviseringarna frän Shpock sveper jag bort med en gång, att skriva ett inlägg om onödigt vetande är bland det minst intressanta som finns. Just nu är det enda som intresserar mig att bli frisk och att kunna göra simpla saker. Att kunna ta en promenad med hunden även om det handlar om att gå ynka 100 meter, att kunna laga ett mål mat, att kunna köra bil, att orka tvätta, att orka duscha. Jag kommer gråta av glädje den dagen jag orkar göra något av det utan att bli helt utslagen.

Varför det blir extra tomt här är också för att jag drar upp min sorg och besvikelse av hur vården/vissa läkare beter sig när jag skriver om det. Därför vill jag mest inte göra det, jag mår tillräckligt dåligt som det är.

Några sparade relaterbara saker kunde jag hitta i telefonen iallafall som kanske kan bryta den här negativa stämningen för en stund.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)