Sofia Vähäjylkkä: How my brain works

söndag 17 mars 2019

How my brain works

Var hem till Mockfjärd över en natt i fredags. Min hjärna är verkligen inte frisk, jag kan gå in i ett rum och sen stå där som ett fån i en halv minut innan jag kommer på vad jag skulle dit att göra.
Skulle komma ihåg att ta med mina bil- och hemnycklar som jag glömde i måndags innan jag skulle hem till Falun igen, fick jag med mig dom tror ni? Nej. Glömde också min linsvätska, mina ögondroppar och glasögon.

På vägen hem till Falun insåg jag att jag glömt mina solglasögon så jag köpte nya när jag och Daniel stannade till på Ica Maxi. På kvällen hittade jag dom "bortglömda" i min väska som jag tydligen visst hade kommit ihåg att packa ner.

Detta meddelande fick jag av mamma precis:


Och förutom detta så glömmer jag ord när jag skriver ibland, eller märker inte att autocorrect skriver helt fel. Detta är så olikt mig att det är läskigt. Alla som känner mig vet att jag är lite av en språkpolis och att det här är extremt ovanligt för att vara mig.


Vad det ska stå: "Okej, då lär dom komma snart tycker man."

Det här är sjukt läskigt och jag blir så klart rädd att min hjärna inte kommer att läka helt. Risken är liten men den blir större och större ju längre jag är sjuk. Jag är glömsk som jag är så mer glömska är det sista jag behöver. Men nu vet ni att jag inte är full om jag skriver lite galet ibland.

1 kommentar:

  1. Känns som många av dina symtom stämmer in på utmattningssyndrom. Du tror inte att det är det du drabbats av?

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)