Sofia Vähäjylkkä: Hej igen

torsdag 21 mars 2019

Hej igen

Det blir längre och längre tid mellan inläggen. Även om jag vissa dagar har tänkt på bloggen så har jag dragit mig för att skriva då saker och ting rivs upp och det slutar med att jag är mer ledsen efteråt än jag var innan. Jag har valt att leva i nån slags förnekelse, försökt att inte tänka på allt jag inte klarar av. Allt för att hålla modet uppe och inte gå sönder.

Dagarna pendlar fortfarande grovt. Vissa dagar orkar jag ingenting annat än att ligga i sängen, andra går lite bättre. Igår klarade jag av att göra en hel disk, helt utan att däcka efteråt, samt att åka till Willys och köpa olivolja och hämta ut en febertermometer jag beställt. Sträckan till Willys är lugn, man kör sakta halva biten vilket gör att jag orkar hålla mer uppmärksamhet på vägen och allt som händer runt omkring. Det värsta är att gå i matvarubutiker på eftermiddagen när det är proppat med folk. Jag blir dels oerhört trött över den enorma mängd produkter som skriker åt mig från alla håll och kanter och dels över människorna. Det blir för mycket. Jag försökte vara alert för Daniels skull i förrgår och följa med till Ica Maxi men det slutade med att han ständigt fick vänta in mig för att jag gick så sakta. Benen skakade och jag insåg att jag förmodligen såg förståndshandikappad ut som stapplade runt i snigelfart med solglasögonen på. Eller som en gammal tant som glömt sin rullator nånstans.

Idag ska pappa hämta mig och ta med mig till Mockfjärd för en vecka. Bosse har varit hos veterinären och mår inte särskilt bra så jag känner extra mycket att jag vill vara hos honom så kan vi vara ynkliga tillsammans.

I och med att jag nu har en termometer både i Falun och i Mockfjärd nu så tänkte jag börja dokumentera hur febern ser ut varje dag. Ifall att det på något sätt skulle hjälpa läkarna men hoppet för det är litet.

Gårdagens temp:
17:00 - 37,6
21:00 - 37,9

Dagens temp hittills:
10:20 (strax efter uppstigning) - 37,1
11:30 - 37,8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)