Sofia Vähäjylkkä: En sovdag med Mello

söndag 10 mars 2019

En sovdag med Mello

Det har varit en riktig sovdag idag (lördag). Halvsov från 02:00 till 06:00 då jag vaknade en stund men somnade om rätt snabbt igen. Nästa gång jag gick upp var klockan 15:15, jag åt "frukost" och somnade en timme efteråt igen. Klockan 19:00 väcktes jag av att det var mat och efter det har jag lyckats hålla mig uppe under Mellokvällen och senare också under två avsnitt av Vår tid är nu (väldigt bra faktiskt).


Mello i år var spännande men det stod klart rätt tidigt att John Lundvik skulle ta hem det. Jag gillar honom verkligen som person men låten var långt ifrån en favorit för mig faktiskt. Min nummer 1 var Bishara och som nummer 2 hade jag Jon-Henrik och Mohombi. Lyckades iallafall tippa tre rätt i Melloappen vilket innebär att jag tippat ett rätt mer varje år. Alltid något, hehe. Vilka hejade ni på?

Får se om man lyckas sova något inatt eller inte. Är som sagt mitt piggaste jag på nätterna nu för tiden. Orkar inte lägga energi på att hålla dygnsrytmen i takt just nu när jag är sjuk. Behöver kroppen vila, oavsett vilken tid det är på dygnet, så ska den få göra det.

1 kommentar:

  1. Hej, hur tycker du det fungerar att studera med din bipolära sjukdom? Jag är själv bipolär typ 2 och har failat med att studera vid 3 tillfällen, varav 2 på socionomprogrammet i Falun. Blivit sjukskriven ganska direkt bland annat pga att jag ej kan hantera stressen och blivit deprimerad. Ska ge det ett försök till i höst om jag blir antagen men är så rädd att det ska gå dåligt igen.. Finns det någon extra hjälp att få där som student med psykisk ohälsa?

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)