Sofia Vähäjylkkä: Dag 57

torsdag 28 mars 2019

Dag 57

Piggaste dagen hittills trots värsta dagen av förkylningen. Kände sån lycka när jag fick hjälpa mamma med det lilla hon hade kvar på jobbet innan vi åkte vidare mot Borlänge. Lyckan över att orka tömma några papperskorgar, sopa upp några små skräphögar med skyffel och att orka dammsuga en matta. Det är sinnessjukt. Resan till Borlänge gick också oväntat bra. Vi stannade vid Västra Porten då mamma skulle hämta upp pappa och Jolle och Daniel skulle hämta mig. Satt ute i solen på en sten och väntade in folket och omgivningen var inte alls lika omvälvande som den tidigare varit.

På vägen till Falun började jag känna mig något trött men tänkte att det kanske berodde på att jag behövde få i mig mat. Att följa klockan för att veta när det är dags att äta är viktigare än någonsin typ, äter jag inte i tid blir jag så trött och slut att jag måste gå och lägga mig. Jag och Daniel åt indiskt på New Mumbai (att kunna äta ute, alltså vaaaaa!) och efteråt blev jag piggare. Gick in på Willys för att köpa te, honung och mjölk, även detta utan att hålla på att dö, och jag har ännu inte somnat av utmattning eller fått outhärdlig huvudvärk. Vilade ett tag och såg på gårdagens Paradise Hotel-avsnitt och efter det har jag duschat.

Den här dagen har varit över alla förväntningar, trots att jag är trött som efter en lång och hård arbetsdag just nu. För bara någon vecka sedan fanns det inte en chans i denna värld att jag skulle klara av allt jag har gjort idag. Jag är dock något nojig då det kan innebära att jag har flera dagar då jag bara sover bort framför mig, men oavsett så är det stort. Jag har fått smaka på en liten liten bit av ett riktigt liv och en del av mig vill bara lägga sig ner och gråta över hur tacksam jag är för det. Låt det snälla fortsätta så här. ♥

Dagens temp:
11:55 (uppstigning) - 37,8
13:40 - 37,9
20:00 - 38,0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)