Sofia Vähäjylkkä: Dag 52

lördag 23 mars 2019

Dag 52

Ytterligare en bättre dag rent energimässigt trots att jag är fortsatt förkyld. Har orkat spela spel med Jolle och Oliver med en del febersvettningar efteråt men det var det värt. Har fått tillbaka en gnutta av mitt liv de senaste dagarna, dvs att jag kan vara mer närvarande och är mer klar rent mentalt.
Nytillkomna symtom idag är dock ett utslag (typ nässelutslag) på höger ben och nu på kvällen ett avdomnat vänsterben med något nedsatt känsel. Strax innan högg det till som om jag sträckt låret så jag fick halta mig fram ett tag. Förmodligen är det ingenting och det kommer nog gå över och sätta sig på något annat ställe om en dag eller två. Ingenting förvånar mig längre, smärtan och symtomen lever rövare och springer runt lite var de vill på mig.

Dagens temp (mun):
12:15 (uppstigning) - 37,6
17:30 - 37,8
22:00 - 38,0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)