Sofia Vähäjylkkä: Best day this far

onsdag 6 mars 2019

Best day this far

Den här dagen måste nog vara den bästa dagen sen jag blev sjuk för 35 dagar sedan. Hade energi nog imorse att kliva in i duschen och kunde till och med njuta nån minut av att benen inte ville ge vika och att huvudet inte ville sprängas av huvudvärk. Efteråt räckte det med en halvtimmes vila i ett mörkt tyst rum, vilket är en extrem stor skillnad mot innan då jag legat utslagen i timmar och somnat av utmattning.
Har pratat med Daniel i telefon och både han och Jolle märker på bara min röst att jag är mer närvarande. Hjärndimman har äntligen lättat, om än inte helt, och benen är inte lika svaga.

Just nu har jag mest ont i bröstet/lungorna. Är lite rädd att vad det nu är jag har ska sprida sig till lungorna eller hjärtat. Risken är liten men den finns. Är fortfarande inne på att det antingen är hjärnhinneretningar/lindrig hjärnhinneinflammation eller borrelia som jag har drabbats av. Alla läkare förutom puckot jag träffade sist har varit inne på det spåret, inklusive jag själv, så jag väljer att tro att det är något utav det. Att centrala nervsystemet är påverkat är det då ingen tvekan om.


Den här gullegubben har varit lite extra gosig idag. Han verkar inte gilla att jag ständigt hat solglasögon på mig men idag verkar det ha gått bättre, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)