Sofia Vähäjylkkä: Sjukliga symtom och gamla bröllopsbilder

fredag 1 februari 2019

Sjukliga symtom och gamla bröllopsbilder

Tog en halv Imovane igår. Dyngtrött blev jag men jag gjorde inte mer än slumrade till en kort stund. Vid tretiden tog jag en halva till och efter fyra somnade jag. Blir att ta en hel tablett på en gång ikväll. Hade väckarklockan på nio imorse då jag fick lov att fixa en del akuta grejer med skolan (papper som blivit försenade, registrering och massa annat trök). Det har strulat med det hur länge som helst så det är så himla skönt att allt är klart nu. Har liksom inte fått mitt CSN än pga detta.

Hur mås det idag då? Typ samma som igår fast lite lindrigare. Har migränsymtom som illamående, ont i ögonen, ljuskänslighet och huvudvärk. Började dagen med att direkt klunka i mig vatten med Treo och D-vitamin, det är typ det enda som funkar - Ipren gör ingen skillnad alls. Känner mig typ sjuk men det värsta är över efter den lilla drinken iallafall.

Ikväll kommer Daniels kompis över och ska vara hos oss i helgen och Daniel ska bjuda på hamburgare. Yey!

Throwback från Tobbe och Lindas bröllop för tre år sedan. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)