Sofia Vähäjylkkä: Solglasögon inomhus

fredag 15 februari 2019

Solglasögon inomhus

Hade egentligen tentadag idag men jag valde att skippa den helt och hållet då jag vet att jag hade blivit sängliggandes efter den. Dessutom hade jag aldrig klarat den eftersom min hjärna vägrar ta in information (särskilt om så tråkiga grejer) och har inte gjort ordentligt på två veckor nu.

Dagens status är lite mittemellan precis som igår. Väntandet på akuten gjorde det värre då jag inte kunde lägga mig ner och vila och för att det var ljust överallt. Idag har jag gått upp och hämtat frukost och kollat på Youtube, vilat, duschat, vilat, sett på Youtube, vilat. Nivån man ligger på när man måste vila efter att ha sett på tv/filmklipp är knas. Kom dock nyligen på att läkaren nämnde igår att solglasögon kunde hjälpa något mot ljuskänsligheten så jag har haft på mig dom i en timme ungefär. Eftersom intensiteten på huvudvärken växlar under dagarna så vet jag inte om det hjälper än, kan ju vara slumpen, men jag inbillar mig att det lättar något iallafall. Känns bara sjukt att sitta inomhus en mörk fredagkväll i mitten av februari med solbrillor på. Ännu sjukare om jag skulle dyka upp så här i skolan nästa vecka, hahaha. Fy, vad jag skulle skämmas. Man kanske skulle ta med sig dom och ta på sig dom lite diskret när ingen ser.


Ska vila nu. Igen. Är så sjukt trött på att vila då jag verkligen vill göra saker men det är inte mycket att göra åt. Daniel kom på en bra sak och det var att planera en grej varje dag som jag ska göra. Dagens mål har varit att duscha (vilket gick ovanligt bra men blir utmattad och måste ligga och vila efteråt), imorgon är planen att fixa disk och göra rent lite i köket. I bästa fall orkar jag vika min tvätt också men det skulle jag kunna göra i sängen om jag inte orkar sitta eller stå upp och göra det. Tycker verkligen synd om Daniel som får lov att ta mer ansvar här hemma. Hade jag inte haft honom hade jag fått lov att flytta hem ett tag eller skaffa hemtjänst, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)