Sofia Vähäjylkkä: Nyheter från Zingo och Geisha

onsdag 13 februari 2019

Nyheter från Zingo och Geisha

Jag och Daniel pratade häromdagen om huruvida jag är en spontan person eller inte. Jag har varit spontan under större delen av mitt liv så jag har inte insett att jag knappt är det längre, och det har tagit emot vill jag lova! Jag har alltid tänkt att icke-spontana människor är tråkiga människor, spontana människor är roliga. Vilka fördomar man har alltså, haha. Jag har då blivit en tråkig människa alltså.

Något jag fortfarande är spontan med är iallafall att testa nya sorter av godis och läsk. Vet inte om det är en så bra spontan egenskap (?) men det är roligt iallafall. Senast ut är en dryck från Zingo och Geishas nya chokladkaka.
Zingo Sorbet Light
Jag som dricker läsk i princip varje dag fick lov att köpa med denna hem igår när jag såg den på affärn. Den ska enligt beskrivningen smaka ananas, citron och hallon vilket jag också tycker. Både jag och Daniel tyckte att den smakade lite som en drink med mynta. Väldigt god och kommer definitivt köpas igen.

Mitt betyg: 4 av 5

Geisha Dark Chocolate
De hade ett prova på-stånd på affärn igår (dom gjorde ett bra jobb på Ica Maxi den dagen) så vi smakade på tre olika chokladkakor. Jag struntade i Geishan först då jag inte brukar föredra mörk choklad men gick sen tillbaka för att Daniel sa att den var så god, haha. Jag kan inte annat än att hålla med! Vi köpte hem en kaka och har hunnit snaska lite på den. Vill egentligen äta upp den nu men Daniel skulle nog inte bli så glad på mig då. De gånger jag blir sugen på just mörk choklad (inte överdrivet ofta men ändå) så kommer jag definitivt vela mellan den här och andra. De flesta som inte gillar mörk choklad brukar ändå gilla Riesen, det är lite samma sak med denna, förvånansvärt gott.

Mitt betyg: 4,5 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)