Sofia Vähäjylkkä: När skratt botar och så vidare

lördag 2 februari 2019

När skratt botar och så vidare

Trots att jag mådde väldigt dåligt igår så slutade kvällen ändå på bästa sätt. Satt uppe flera timmar och långt in på natten och spelade spel med Daniel och Andreas. Skrattade så mycket att mitt dåliga mående försvann för ett tag vilket var så himla skönt!

Idag har jag haft lite huvudvärk och illamående. Illamåendet vet jag beror på Lamictal och nikotin men huvudvärken är lite mer oklar. Kan hända att det beror på vinet jag drack igår (vilket inte var överdrivet mycket) eller att det hänger kvar från de senaste dagarna när jag mått som en kratta pga sömnbrist. Eller båda.

Nu sitter jag och Daniel och kikar på New Girl. Har fått han att se Mello med mig klockan åtta men det krävdes lite övertalning, haha.


Och som vanligt har jag dåligt med aktuella bilder i min bildbank så det får bli en bild på mamma och pappas hus. Very interesting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)