Sofia Vähäjylkkä: Mood of January

söndag 3 februari 2019

Mood of January

Nej, det råder ingen tvekan om att jag börjat må sämre. Det är inte katastrof mer än någon till några gånger om dagen. Bröt ihop och började böla igår kväll för att jag blev så oerhört rädd att bli djupt deprimerad igen. Idag kom det när jag stod i duschen alldeles nyss. Mindervärdeskänslor, känslan av att inte klara av saker, svaghet. Jag är glad att jag inte känner så ständigt men det är ändå jobbigt att pendla så grovt som jag gör. Jag tänker hela tiden på allt jag inte kommer att klara av. Tio veckors praktik, jobb, vardagen i allmänhet.

Något positivt är iallafall att Imovane funkar så att jag får sova. Sov väldigt bra inatt. Jobbet ringde och frågade om jag ville jobba. Jag sa nej. Egentligen vet jag att jag nog gjorde rätt val men jag får dåligt samvete ändå. Jag kan inte lova att jag orkar nånting just nu känns det som. Inte ens att gå till skolan imorgon trots att det är obligatoriskt.


För att det ska bli så enkelt som möjligt att jämföra så lägger jag ut december månads humör först.


Och här har vi januari. Som sagt, inte katastrof men jag är rädd att det kan bli det. Jag pendlar mellan att må bra och väldigt dåligt flera gånger om dagen så det är kvällens humör som står för vad som syns i diagrammet eftersom det är då jag fyller i det.

1 kommentar:

  1. De där såg inget roligt ut, hoppas du mår bättre snart och att du får mindre dippar <3 kram fina fighter!

    SvaraRadera

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)