Sofia Vähäjylkkä: Lesson learned

lördag 23 februari 2019

Lesson learned

Jag och Daniel befinner oss i Mockfjärd sedan igår. Jag som varit isolerad så länge var självklart väldigt sällskapssjuk, tyvärr så mycket att jag inte vilade trots att jag borde så jag däckade runt halv elva då jag verkligen inte orkade mer. Sjukt att man kan bli så trött av att bara sitta/ligga i en soffa i flera timmar.

Vaknade en stund vid sju imorse. Gick upp och klappade lite på Bosse men kände huvudvärken komma krypandes så jag gick och la mig igen. Vid halv tolv åt jag frukost, efter det sov jag igen och så gick jag upp halv tre igen. Det här är alltså resultatet av att jag inte vilade ordentligt igår, men det är ju inte kul att ta pauser mitt i umgänget när man är så sällskapssjuk som jag var. Fick lära mig en läxa idag.


Dagens Sofia när hon tar av sig solbrillorna. Mina ögon skriker verkligen virus men det här är iallafall långt ifrån hur det sett ut när det varit som värst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)