Sofia Vähäjylkkä: Vintrigt och halvt rubriklöst

tisdag 12 februari 2019

Vintrigt och halvt rubriklöst

Har haft en av de värsta dagarna idag. Har legat i sängen precis hela dagen fram till för en till två timmar sen. Daniel har varit gullig och täckt över alla fönster i sovrummet för att döda allt dagsljus och servat med Treo. Ringde Psykiatrimottagningen för att jag inte står ut längre men de hade tidigaste telefontiden imorgon vid lunch och min läkare ska ju ändå ringa imorgon så det blev inget av det. Jag hoppas verkligen att han har några vettiga svar på vad jag ska göra åt detta och har bra förslag på både stämningsstabiliserande och sömnmedicin.

Nu har jag och Daniel precis kikat på Farmen och Torpet. Grannen har party som vanligt så jag får lyssna på ofrivillig musik. Ska försöka plugga lite inför tentan som är på fredag men vi får se hur det går. Känns kört redan nu, finns inte mycket hopp alls till att jag kommer att fixa den, men får göra mitt bästa.


Vintriga arkivbilder pga vintrig årstid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)