Sofia Vähäjylkkä: Fisk

torsdag 28 februari 2019

Fisk

Det är tydligen vår ute. Instagram kryllar av bilder på folk som sitter ute och njuter, på kaffekoppar, utomhusmöbler och på smältande snö. Jag har inte ens märkt det. Just nu är sol det värsta jag vet, det känns som att någon sticker in knivar i mina ögon. Liggandes i ett kolsvart rum är vad som är snällast mot mig just nu.

Jag har iallafall slutat stressa och accepterat att jag är sjuk. Det är så här det är just nu och det finns ingenting jag kan göra åt det. Om optikern säger att mina ögon ser helt normala ut imorgon så blir jag galen, men inte förvånad. Jag förstår inte hur man kan bli så sjuk att man inte ens klarar av vardagliga sysslor som att duscha och ändå visar proverna ingenting. Och det enda provet som visade positivt på ryggvätskeprovet var den på borrelia-antikroppar. Det är förmodligen falskt positivt dock men ett svar på om det är det får jag inte förrän om någon vecka. Jag har typ slutat hoppas för jag orkar inte det längre. Det enda jag orkar är att vara trött.

Jag hoppas att ni som läser har det bra. Februariviruset i år har varit förjävligt så jag vet att många ligger hemma väldigt sjuka och under lång tid. Jag hoppas ni blir friska snart och får återgå till att leva. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)