Sofia Vähäjylkkä: Energi och laddning

måndag 25 februari 2019

Energi och laddning

Jahapp. Dagarna tuggar på och jag är frustrerad över att jag fortfarande inte lärt mig att hushålla med min energi. Så fort jag är i en lite mer energisk fas så blir jag så ivrig att jag antingen tar av mig solglasögonen en stund, är uppe och går/sitter för länge eller läser för mycket. Det resulterar alltid i samma sak - sängläge med huvudvärk och feber.
Jag antar att jag inte ska vara så hård mot mig själv, det är inte många som varit i en sån här situation och har man inte det så måste man ju ta tid att lära sig.

Jag har för första gången idag orkat leta på en artikel till en skoluppgift. Studiehandledningen har jag läst flera gånger innan men den har tidigare varit helt obegriplig. Ska försöka få respons av mina klassisar ifall den artikeln jag valt är relevant eller inte innan jag sätter mig och läser den. Är inte värt att lägga den lilla energi jag har på att förstå en hel internationell vetenskaplig artikel på engelska ifall den visar sig vara lite för långt ifrån ämnet. Jag hoppas den jag hittade blir bra för ämnet är intressant. Är det det minsta intressant så hjälper det sjukt mycket då det inte tömmer ut energikontot lika fort.


Shihtzu-humor.

Nu ska jag vila lite igen. Har lite energi kvar men använder jag slut på den så tar det femhundra år att ladda batteriet igen.

Hoppas ni får en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PS. Fråga för Bloglovin-byten :)